Pihakiveys Tampere

Kun haluat pihakiveyksen Tampereelle, pyydä ensin tarjous Pihayksiköltä. Me asennamme pihakiveyksiä Tampereella joka vuosi kymmenissä kohteissa. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme Tampereen seudulla laadukkaana pihakiveyksien rakentajana. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä, kuntia ja seurakuntia. Tilaa myyjä käymään »

Pihakiveys Tampere - täysin avaimet käteen palveluna

Pihakiveyksen hankkiminen on helppoa ja vaivatonta. Kartoituskäynnillä myyjä selvittää asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä tarkistaa mahdolliset tekniset rajoitukset tontilla. Vuosien kokemus kiveyksien tekemisestä on kerryttänyt tietoa ja taitoa välttää virheet jo suunnitteluvaiheessa. Kartoituskäynti vie asiakkaan aikaa lyhyimmillään 10 minuuttia. Käynti voidaan tehdä aikaisesta aamusta iltaan asti ja sovittaa se näin asiakkaan päivärytmiin sopivaksi.

Kun kaikki olennaiset asiat tulevasta pihakiveyksestä on käyty läpi, laatii myyjä toimistollaan kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa kerrotaan työn sisältö, materiaalit sekä urakoitsijan ja ostajan velvollisuudet. Lisäksi se sisältää ostajaa kiinnostavan asian, eli hinnan. Annamme asiakkaalle yhden hinnan, joka sisältää kaikki sovitut työt ja materiaalit. Näin asiakkaan on helppo tehdä lopullinen ostopäätös pihakiveyksen hankkimisesta.

Kun asiakas päättää tilata pihakiveyksen Pihayksiköltä, asiasta sovitaan kirjallisesti. Myyjä sovittaa kiveyksen rakentamisen asiakkaan toiveen mukaiseen ajankohtaan. Etukäteen sovittu aikataulu helpottaa molempien osapuolten arkea. Varsinaisen rakennustyön lähestyessä Pihayksikön työnjohtaja ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja varmistaa muutamia käytännön asioita.

Pihakivet asentaa muutaman työntekijän ryhmä. Ryhmä apuna on pienkuormaaja, jolla siirretään kivituhkaa ja kiviä. Kivituhka toimitetaan työmaalle kuorma-autolla kipattuna. Pihakivet toimitetaan toisella kuorma-autolla kuormalavoille pakattuina. Nämä toimitukset voidaan monesti sijoittaa kadun varteen ennen asennusta. Asennusryhmä muotoilee kivituhkalla kiveyksen pinnan muodot. Tämän jälkeen pihakivet ladotaan paikalleen käsityönä. Tarvittaessa kiviä sahataan reuna-alueille sopivan kokoisiksi. Lopuksi kiveys saumataan erikoisvalmisteisella saumahiekalla. Ylimääräiset materiaalit ja jätteet viedään asianmukaisesti kierrätykseen.

Tampereella suositaan pihakiveystä

Tampereella on suosittua laittaa pihaan kiveys päällysteeksi. Uusilla asuinalueilla pihat rakennetaan nopeasti valmiiksi talonrakentamisen yhteydessä ja pihakivet ovat monen ykkösvalinta kulkuteille ja oleskelualueille. Uusien kerros- ja rivitalojen pihoissa käytetään poikkeuksetta pihakiviä. Vanhoihin taloihin kiviä asennetaan myös paljon ja yleistynyt käytäntö on myös vaihtaa vanhat kivet uusiin. Näin pihasta saadaan nopeasti paljon edustavampi.

Tampereen kaupunki ja seurakunnat tilaavat pihakivien asennuksia joka vuosi kaduille, puistoihin ja kiinteistöjen pihoihin. Yrityksistä asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, maanrakennusyritykset, kiinteistöhuoltoyritykset sekä kiinteistön omistajat.

Kaikkien valmistajien pihakivet saatavilla

Pihayksikkö asentaa kaikkien valmistajien kiviä. Meillä on suorat yhteydet tehtaille ja etukäteen neuvotellut edulliset hankintahinnat, jotka hyödyttävät myös meidän asiakkaitamme. Rudus, Lakan Betoni ja Benders ovat asiakkaillemme suosituimpia pihakivitoimittajia.

Eri valmistajien kiviä voidaan myös asentaa samaan kohteeseen. Tällöin kiveyksen ominaisuudet ja ulkonäkö saadaan varmasti sopivaksi.

 

Katso myyjän yhteystiedot

 

TÄSTÄ

 

pihakiveys tampere esimerkki asennetusta pihakevetyksestä
asennuskuva tampereelle asennetusta pihakiveyksestä