Piharakentaminen avaimet käteen -palveluna Tampereella

Piharakentaminen on helppoa ja vaivatonta. Kartoituskäynnillä selvitämme asiakkaan piharakennustarpeet ja tarkistamme tontin mahdolliset tekniset rajoitukset. Monen vuoden kokemus piharakentamisesta auttaa välttämään virheet jo suunnitteluvaiheessa. Kartoituskäyntiin ei tarvitse varata liikaa aikaa — se kestää lyhimmillään 10 minuuttia. Voimme tehdä käynnin milloin vain aamusta iltaan, jottei asiakkaan tarvitse tehdä muutoksia päivärytmiin.

Tilaa myyjä käymään »

Kirjallinen tarjous ja sopimus

Kun kaikki tarpeelliset asiat lähestyvästä piharakentamisesta on käyty läpi, myyjä laatii kirjallisen tarjouksen toimistollaan. Tarjouksessa mainitaan työn sisältö, materiaalit sekä urakoitsijan ja ostajan velvollisuudet. Lisäksi se sisältää ostajalle tärkeän asian, eli hinnan. Annamme asiakkaalle yhden hinnan, joka sisältää kaikki sovitut työt ja materiaalit. Asiakkaan on näin helppo tehdä lopullinen ostopäätös piharakentamisen hankinnasta.

Kun asiakas tilaa piharakentamisen Pihayksiköltä, asiasta sovitaan kirjallisesti. Myyjä sovittaa piharakentamisen ajankohtaan, joka sopii asiakkaalle parhaiten. Etukäteen sovittu aikataulu helpottaa molempien osapuolten arkea. Varsinaisen piharakennustyön lähestyessä Pihayksikön työnjohtaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja tarkistaa muutamia käytännön asioita.

Kuinka työ suoritetaan?

Piharakentamista tekee muutaman työntekijän ryhmä. Ryhmä apuna on pienkuormaajia ja minikaivinkoneita. Murskeet ja multa toimitetaan työmaalle kuorma-autolla kipattuna. Pihakivet toimitetaan toisella kuorma-autolla kuormalavoille pakattuina. Nämä toimitukset voidaan monesti sijoittaa kadun varteen ennen asennusta.

Tampereella suositaan piharakentamista

Tampereella on suosittua rakentaa pihaa. Uusilla asuinalueilla pihat rakennetaan nopeasti valmiiksi talonrakentamisen yhteydessä. Uusien kerros- ja rivitalojen pihat rakennetaan valmiiksi. Vanhojen talojen pihoja kortajaan rakentamalla uutta. Näin pihasta saadaan nopeasti paljon edustavampi.

Tampereen kaupunki ja seurakunnat tilaavat piharakentamista joka vuosi kaduille, puistoihin ja kiinteistöjen pihoihin. Yrityksistä asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, maanrakennusyritykset, kiinteistöhuoltoyritykset sekä kiinteistön omistajat.

Piharakennustuotteet kaikilta valmistajilta

Pihayksikkö asentaa kaikkien valmistajien piharakennustuotteita. Meillä on suorat yhteydet tehtaille ja etukäteen neuvotellut edulliset hankintahinnat, jotka hyödyttävät myös meidän asiakkaitamme. Rudus, Lakan Betoni ja Benders ovat asiakkaillemme suosituimpia pihakivitoimittajia.

Eri valmistajien tuotteita voidaan myös asentaa samaan kohteeseen. 

Ota yhteyttä

Kun etsit piharakentamista Tampereella, pyydä ensin tarjous Pihayksiköltä. Me rakennamme pihoja joka vuosi kymmenissä kohteissa. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme Tampereen seudulla laadukkaana piharakentajana. Palvelemme taloyhtiöitä, kotitalouksia, yrityksiä, kuntia ja seurakuntia.
Tilaa myyjä käymään »

 

Katso myyjän yhteystiedot

 

TÄSTÄ

 

Piharakentaminen Tampere - Pihakiveys
Piharakentaminen Tampere