Piharakentaminen avaimet käteen -palveluna

Piharakentaminen on helppoa ja vaivatonta. Kartoituskäynnillä myyjä selvittää asiakkaan piharakennustarpeet ja sekä tarkistaa mahdolliset tekniset rajoitukset tontilla. Vuosien kokemus piharakentamisesta on kerryttänyt tietoa ja taitoa välttää virheet jo suunnitteluvaiheessa. Kartoituskäynti vie asiakkaan aikaa lyhyimmillään 10 minuuttia. Käynti voidaan tehdä aikaisesta aamusta iltaan asti ja sovittaa se näin asiakkaan päivärytmiin sopivaksi.

Kirjallinen tarjous ja sopimus

Kun kaikki olennaiset asiat tulevasta piharakentamisesta on käyty läpi, laatii myyjä toimistollaan kirjallisen tarjouksen. Tarjouksessa kerrotaan työn sisältö, materiaalit sekä urakoitsijan ja ostajan velvollisuudet. Lisäksi se sisältää ostajaa kiinnostavan asian, eli hinnan. Annamme asiakkaalle yhden hinnan, joka sisältää kaikki sovitut työt ja materiaalit. Näin asiakkaan on helppo tehdä lopullinen ostopäätös piharakentamisen hankkimisesta.

Kun asiakas päättää tilata piharakentamista Pihayksiköltä, asiasta sovitaan kirjallisesti. Myyjä sovittaa  piharakentamisen asiakkaan toiveen mukaiseen ajankohtaan. Etukäteen sovittu aikataulu helpottaa molempien osapuolten arkea. Varsinaisen piharakennustyön lähestyessä Pihayksikön työnjohtaja ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja varmistaa muutamia käytännön asioita.

Työn suorittaminen

Piharakentamista tekee muutaman työntekijän ryhmä. Ryhmä apuna on pienkuormaajia ja minikaivinkoneita. Murskeet ja multa toimitetaan työmaalle kuorma-autolla kipattuna. Pihakivet toimitetaan toisella kuorma-autolla kuormalavoille pakattuina. Nämä toimitukset voidaan monesti sijoittaa kadun varteen ennen asennusta.

Tampereella suositaan piharakentamista

Tampereella on suosittua rakentaa pihaa. Uusilla asuinalueilla pihat rakennetaan nopeasti valmiiksi talonrakentamisen yhteydessä. Uusien kerros- ja rivitalojen pihat rakennetaan valmiiksi. Vanhojen talojen pihoja kortajaan rakentamalla uutta. Näin pihasta saadaan nopeasti paljon edustavampi.

Tampereen kaupunki ja seurakunnat tilaavat piharakentamista joka vuosi kaduille, puistoihin ja kiinteistöjen pihoihin. Yrityksistä asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, maanrakennusyritykset, kiinteistöhuoltoyritykset sekä kiinteistön omistajat.

Piharakennustuotteet kaikilta valmistajilta

Pihayksikkö asentaa kaikkien valmistajien piharakennustuotteita. Meillä on suorat yhteydet tehtaille ja etukäteen neuvotellut edulliset hankintahinnat, jotka hyödyttävät myös meidän asiakkaitamme. Rudus, Lakan Betoni ja Benders ovat asiakkaillemme suosituimpia pihakivitoimittajia.

Eri valmistajien tuotteita voidaan myös asentaa samaan kohteeseen. 

Ota yhteyttä

Kun etsit piharakentamista Tampereelle, pyydä ensin tarjous Pihayksiköltä. Me rakennamme pihoja joka vuosi kymmenissä kohteissa. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme Tampereen seudulla laadukkaana piharakentajana. Palvelemme taloyhtiöitä, kotitalouksia, yrityksiä, kuntia ja seurakuntia.
Tilaa myyjä käymään »

 

Katso myyjän yhteystiedot

 

TÄSTÄ